Hopp til hovedinnhold
NetlifeFolka

Line Nordby

Kundeansvarlig (KAM)

Litt om meg

 • Jeg kan hjelpe deg med:

  Rekruttere flere kunder, medlemmer eller givere Øke lojaliteten, lønnsomheten og livstidsverdien på kundedatabasen din Planlegging, styring og gjennomføring av kampanjer og markedsaktiviteter i alle 1:1 kanaler Revisjon og design av kundereiser og dialogprogram Være en sparringspartner på responsutløsende kommunikasjon Fundraisingstrategi

 • Er superopptatt av:

  Det flotte med å jobbe i 1:1 kanalene er at alt kan måles, og jeg er i overkant opptatt av å skape målbare resultater! Er også en hund etter systematisk testing, og å basere markedsaktiviteter på innsikt og data, ikke synsing og troing.

 • Klarer ikke å jobbe uten:

  Jeg trenger syv timers søvn, grønn Läkerol og dyktige, engasjerte kolleger og kunder å sparre med. Blir kreativ i samspill med andre!

 • På en vanlig dag:

  Jeg jobber sammen med et kreativt team for å sette en kampanjestrategi ut i livet, jeg borer meg ned i tall og resultater for å legge nye planer for et kundeprogram og jeg planlegger eller holder workshops (som jeg liker å kalle arbeidsmøter for da blir alle mer effektive).

 • Min styrke

  Sterk all-rounder innen kundedialog og datadreven markedsføring. Har både strategisk og operativ erfaring, m.a.o. kan jeg både skrive fine planer og omsette dem til handling. Ekstrem bransjekompetanse på frivillige og humanitære organisasjoner.

 • Meg selv med tre ord:

  Engasjert, direkte, resultatorientert (og blid :-))