Personvern

Siden Netlife Design og Netlife Dialog er organisert i separate selskaper og har separat drift, finnes det en mer omfattende personvernerklæring for Netlife Dialog. Netlife Dialog samler inn og behandler persondata til markedsførings- og analyseformål.

Det er viktig at data vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager en feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at data kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at data skal slettes, eller om du vil reservere deg i våre registre. Du kan når som helst be om innsyn i hvilke data vi har lagret om deg. Kontakt oss på personvern@netlife.com eller telefon 22 54 16 00.

Det er mer informasjon om hva som samles inn og hvordan det behandles i Netlife Dialogs personvernerklæring.


Netlife Design samler for det meste inn data om deg for å kunne følge deg opp når du er kunde hos oss eller har meldt deg på et arrangement.
Når du melder deg på kurs eller arrangementer får vi opplysninger om deg og arbeidsplassen din. Her kan du få vite hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi samler dem inn og vi hva vi bruker dem til.

Hva mener vi med personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en ekte person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidstittel. Vi vil at du skal være trygg — og det er lurt å verne om sin egen data. Vi behandler personopplysninger vi forvalter helt i samsvar med norsk lov, deriblant personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Data du oppgir når du melder deg på et arrangement

Når du melder deg på et kurs eller arrangement oppgir du navn, arbeidssted og e-postadresse. Vi ber også om organisasjonsnummer til firmaet du jobber for, fakturaadresse og fakturareferanse.
Vi spør om allergier og andre opplysninger vi trenger for at du skal få en god opplevelse på arrangementet, som f.eks. om du sitter i rullestol eller behøver døvetolk.

Opplysningene blir lagret i Sanity, som er CMS-et vårt. Disse opplysningene bruker vi bare til å administrere arrangementene (vi sender deg praktiske opplysninger på e-post, ber om evaluering i etterkant, fakturerer deg og passer på at du får mat og tilrettelegging). Vi sletter opplysningene om deg automatisk 3 måneder etter at arrangementet er over. Noen opplysninger om arbeidsstedet ditt, hva du heter og hva du deltok på blir også oppbevart i vårt regnskapssystem i henhold til regnskapsloven. Disse plikter vi å beholde i 5 år.

Opplysninger vi får når du søker jobb hos oss

Vi bruker TeamTailor til å behandle både åpne og spesifikke søknader. Alle opplysningene du oppgir er personopplysninger og også taushetsbelagt hos oss. Opplysningene mellomlagres ikke i våre systemer og det er kun de som rekrutterer i Netlife som har tilgang til å se søknadene.
Opplysningene blir lagret hos TeamTailor til stillingen er besatt eller til du selv ber om sletting via verktøyet (om du har lagt dem i vårt søkerregister).

Hvis du er påmeldt nyhetsbrevet vårt

Vi bruker IDA til nyhetsbrev. I IDA oppbevarer vi epostadressen din, samtykketidspunkt og IP-adresse. Det er helt frivillig å abonnere og du kan når som helst melde deg av. Avmeldingslenke ligger nederst i hver epost.
Når du melder deg av slettes alle opplysninger om deg.

Informasjonskapsler/cookies

Google Analytics

Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som eventuelt kan forbedres eller slettes. Google Analytics bruker cookies som starter med _ga. Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google.

Task Analytics

Dette er en spørreundersøkelse om brukerne finner det de leter etter på sidene våre. Den lagrer cookien _tmc på maskinen din slik at vi vet om du ønsker å delta i undersøkelsen eller ikke.

MEN JEG VIL IKKE HA COOKIES!

Da kan du slippe! Du kan stille inn nettleseren din slik at bare de nettsidene du ønsker, får lov til å lagre cookies på maskinen din. Vi anbefaler at du søker etter «disable cookies» på Duck Duck Go for å finne en oppskrift for akkurat din nettleser.

  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1
  • .grid__col-1