Selv om vi (i all ydmykhet) er bransjens skarpeste fagfolk, er vi ikke verdensmestere i å selge oss selv. Vi trenger en forretnings- og markedsorientert person som kan hjelpe oss å lande de mest spennende prosjektene i bransjen!

Det betyr at du som må være opptatt av folk. Og du må være opptatt av å finne nye muligheter for kundene våre og for Netlife. Du er en person som ikke bare setter ting i gang, men du sørger for at ting blir fullført. Du trives med mange baller i luften, og er strukturert nok til at du har kontroll.

Vi ønsker at du skal:

  • Overvåke markedet og identifisere nye salgsmuligheter, både i privat og offentlig sektor.
  • Være en kløpper på anbudsprosesser, slik at vi leverer tilbud av skyhøy kvalitet.
  • Bidra til profesjonalisering av våre salgsaktiviteter, slik at vi har gode rutiner, oppdaterte referansecaser, CV-er, presentasjoner og salgsmateriell.
  • Bidra til at vi utnytter mulighetene gjennom vårt CRM-verktøy (Hubspot).

Hvem ser vi etter?

Du elsker folk og har kjennskap til bransjen vår. Du får energi av å se og skape muligheter, og gir deg ikke før du har nådd målene dine. Du har erfaring med anbudsprosesser og forstår hva som skal til for å vinne. Du kan ikke alt selv, men er i stand til å hente kompetanse fra andre fagfolk gjennom å være tydelig på hva du trenger. Du er strukturert, og gir deg ikke før oppgaven er løst. Det du ikke kan fra før, lærer du deg gjennom å spørre om hjelp og prøve selv.

Hverdagen i Netlife

I Netlife jobber du tett med kollegaene dine for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store etablerte virksomheter. Felles for dem er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine, på altfor kort tid og med for lite penger. Vi hjelper dem med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet. Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø der vi lærer av hverandre og til andre.

Faglig utvikling, hver dag

I Netlife bygger vi eksperter innenfor våre fagfelt. Derfor satser vi hardt på faglig utvikling, som for eksempel:

  • Mulighet til å bygge opp din digitale kompetanse i prosjekt.
  • Ditt eget kompetansebudsjett som du kan bruke på valgfrie kurs, utdanninger og konferanser.
  • Seks ukers ferie og god lønn (ikke direkte fag, men jobb er ikke alt her i livet).
  • Eksepsjonelt trivelige kontorer på Youngstorget (det er fag, tro det eller ei).
  • Fast fagnerding annenhver fredag der du kan fordype deg i det du vil (halv dag).

Og forresten har vi gode forsikringer, pensjonsordninger og kjempegod, varm og sunn lunsj hver dag.

I Netlife er vi opptatt av mangfold, og vet at vi leverer de beste resultatene jo mer ulike vi er. er vi opptatt av at vi ikke skal være like og legge til rette for mangfold. For å sikre en rettferdig rekrutteringsprosess, anonymiserer vi søknaden du sender inn. Det er derfor fint om du fjerner navn og bilde fra CV’en din før du laster den opp i rekrutteringssystemet vårt.

Søk på jobben ->

Har du spørsmål om stillingen eller oppgavene? Ta kontakt med Halvor eller han som blir sjefen din Kristoffer.