En god teamleder kan være så mangt og det finnes ikke en definitiv oppskrift som beskriver deg. Netlife er folka, og folka fortjener det beste. Vi har derfor god kantine, livlige lokaler, en bra Netlife-pakke, med fokus på fag og på trivsel. Kulturen vår er det som gjør oss unike. Det er den som gjør Netlife til et bedre sted å være enn andre steder (spør hvem som helst tidligere eller nåværende Netlifer. Sånn seriøst: spør hvem som helst!).

Det betyr at du som teamleder må være opptatt av folk. Opptatt av at folk trives, at folka har det bra og gleder seg til å gå på jobb. Antagelig er du en veldig positiv person som trigges av at det stormer og av å hjelpe andre å lykkes. Men du er også avhengig av å skape noe selv. For hos oss får du begge deler i slengen, ansvar for folk, men også utvikle deg, kommunisere med kunder og delta i prosjekter. Så du er nok også uredd.

Hva du faktisk kan, i tillegg til å lede andre folk, kan variere. Du kan ha bakgrunn som prosjektleder, interaksjonsdesigner, grafisk designer, teknolog eller innholdsrådgiver for eksempel, eller noe helt annet som gir oss en ny dimensjon.

I punktlisteform så er ansvaret til teamlederrollen:

 • Personalansvar for et team på rundt 8 personer
 • Bidra til at teamet jobber godt med kundene sine
 • Sørge for at folka i teamet trives, utvikler seg faglig og får de riktige utfordringene
 • Følge opp kundene våre, bidra og rådgi i prosjekter
 • Bidra til nå våre salgsbudsjett så vi kan gjøre kule ting

Hvem er du?

Du får energi av å lage faktiske ting. Utforske og finne løsninger som gjør at våre kunder når sine mål og oppfyller sine drømmer. Og noen ganger riste litt i de slik at det ramler ut noen mål. Og vel så ofte sette noen spørsmålstegn ved de målene de har satt seg slik at noen litt mer målretta mål kommer frem.

I tide og utide har det slått deg at kunder fokuserer på seg og sitt, når de egentlig burde fokusere på kundene deres sine mål og drømmer. Det er tross alt sluttbrukere som sitter med fasiten på hva de behøver, og de man må spørre og teste saker hos, om man skal skape de gode opplevelsene. Og til dette behøver du antagelig hjelp av et team. Et team med ulik bakgrunn, ulike kompetanser, egne særegenheter og snodigheter. Det er dette som er folka du skal hjelpe oss å få det beste ut av. Det er disse du skal gjøre til verdensstjerner. Jada, vi også har delvis urealistiske, ikke målbare mål vi kan dra opp av hatten.

Vi mener du må nok være utstyrt med en god dose empati, respekt, struktur, løsningsorientering og digital forståelse. Sagt noe enklere, du må være ganske dyktig. Men husk at du også er en del av våre folk, så vi skal hjelpe deg å vokse, utvikle deg og bli det beste du kan være.

Hverdagen i Netlife

I Netlife jobber du tett med kollegaene dine for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store etablerte virksomheter. Felles for dem er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine, på for kort tid og med for lite penger. Vi hjelper dem hele kundeopplevelsen - med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet. I Netlife blir du en del av et sterkt fagmiljø der vi lærer av hverandre og til andre.

Vi garanterer faglig utvikling

I Netlife bygger vi eksperter innenfor våre fagfelt. Derfor satser vi hardt på faglig utvikling, som for eksempel:

 • Mulighet til å bygge opp din digitale kompetanse i prosjekter
 • Coaching og hjelp til å utvikle dine lederegenskaper
 • Rom for faglig utvikling gjennom ditt eget budsjett med penger til kurs, utdanning og konferanser
 • Seks ukers ferie og god lønn (ikke direkte fag, men jobb er ikke alt her i livet)
 • Eksepsjonelt trivelige kontorer på Youngstorget (det er fag, tro det eller ei)
 • Halv dag fagutvikling annenhver fredag, for tida.

Og forresten har vi gode forsikringer, pensjonsordninger og kjempegod, varm og sunn lunsj hver dag.

I Netlife er vi opptatt av mangfold, og vet at vi leverer de beste resultatene jo mer ulike vi er. Vi er opptatt av at vi ikke skal være like og legge til rette for mangfold. For å sikre en rettferdig rekrutteringsprosess, anonymiserer vi søknaden du sender inn. Det er derfor fint om du fjerner navn og bilde fra CV’en din før du laster den opp i rekrutteringssystemet vårt.

Søk på jobben ->

Har du spørsmål om jobben eller din nye arbeidsplass? Snakk med Halvor.