Hovedoppgaven din er å skape slagkraftige tjenester og produkter for våre kunder. For å få til det trengs evnen til å lage gode og robuste digitale løsninger, men også å kunne kommunisere teknologi tålmodig, pedagogisk og med gjennomslagskraft.

Selv om vi hovedsakelig er eksperter på Next.js, React.js, Sanity og Tailwind Css, så er det ikke så sjelden at vi også er borti en mengde andre plattformer og stacker. Typisk er Craft CMS, Enonic eller andre systemer med i miksen av leveransene våre. Vi forventer ikke at du skal ha erfaring med alle disse, men at du er sterk på en eller annen JavaScript variant, du er veldig komfortabel med JSON og API’er, samt at du har vært borti nok språk eller løsninger at du kan sette deg inn i greier raskt.

Våre teknologer er derfor spesialiserte, men også pragmatiske, uredde og nysgjerrige. Vi fokuserer på å forstå behovene til kunden og balanserer hva som skaper kortsiktig og langsiktig verdi fra case til case, dag til dag. Derfor er det viktig å snakke med hverandre og kunden for å virkelig grave i ønsker og krav for å finne de beste løsningene. Ofte har vi forretningsutviklere, prosjektledere eller kundeansvarlige som også bidrar i disse delene.

Som teknolog i Netlife bruker du det meste av hverdagen til å kode features. Eller planlegge hvordan løsningene skal funke, sammen med teamet og kunden. Du er med på hele prosessen, både teknisk og funksjonelt, og bidrar gjerne på store deler av stacken. Du jobber vekselvis mellom større og mindre oppgaver, planlegger nye perioder og nerder på vanskelige greier.

Du passer hos oss hvis du selvdreven, elsker å lage ting, bryr deg om estetikk og brukervennlighet og tar ansvar for helheten. Teknologien du bruker er selvfølgelig viktig, men du ser først og fremst etter verktøyene som gjør jobben, og evaluerer konsekvenser og muligheter for kunden.

Hvem er du

 • Du deler vårt faglige grunnsyn: vi setter alltid mennesker og kloden først – og lager tjenester folk trenger og liker, og som gir effekt.
 • Du er grunnleggende nysgjerrig av natur – og kan lytte.
 • Du deler det du kan med andre – både kunder og kollegaer.
 • Du har vært ute mang en vinternatt før, og lært litt av det.

Hva får du

 • Bli en del av et sterkt fagmiljø der vi lærer av hverandre.
 • En unik mulighet til å bygge opp din digitale kompetanse, og lære mer om klodevennlig teknologi.
 • Rom for faglig utvikling gjennom ditt eget budsjett med penger til kurs og konferanser.
 • Seks ukers ferie og god lønn.
 • Helseforsikring, inkludert tilgang på KRY og digital legetime, reiseforsikring og god pensjonsavtale.
 • Arbeidsplass i nye lokaler på Youngstorget med deilig, varm og sunn lunsj hver dag (når viruset roer seg).

Vi har også mange sosiale og faglige arrangementer, som:

 • Pils & proto hver fredag, hvor vi presenterer noe vi jobber med og får tilbakemelding.
 • Årlig firmatur med faglig og sosialt opplegg.
 • Vi arrangerer konferansen Y på Youngstorget, hvor vi inviterer hundrevis av kolleger og kunder til to dager der vi lærer av andre som har jobber med innovasjon, tjenesteutvikling og god kundeopplevelse.
 • Bedriftsidrettslag som arrangerer for eksempel curling, yoga, fotball og hytteturer.

I tillegg er det viktig for oss at alle trives på jobb, uansett hvem du er og hvor du kommer fra.

Skriv noen ord om hva som gjør deg til deg og sleng med CV, linkedin-profil, portfolio, case-studies og/eller dine private repoer om du har det.

Har du spørsmål om stillingen eller hvordan det er å jobbe i Netlife? Ta en prat med Alex.