Hvem er vi?

I 20 år har vi i Netlife utfordret både oss selv og bransjen til å lage bedre og mer brukerorienterte digitale tjenester. Vi skal skape verdi og varig effekt, og rett og slett lage det folk og verden faktisk trenger.

Vi fikser ting og har ambisjoner om å lage de beste produktene og tjenestene i markedet. For å få det til, må vi stadig lære noe nytt, eksperimentere og bli enda bedre!

Hvem er du?

Vi vil bli utfordret og utvikle oss videre, og behovet for produktledere øker. Det er her du kommer inn!

Vi tror du kjenner deg igjen i dette:

 • Du har erfaring med å lede tverrfaglige produktteam med teknologer og designere. Hos oss får du også innholdsdesignere på laget.

 • Du liker å jobbe tett sammen med andre i utforsking, design og utvikling av tjenester.

 • Du har forståelse for kundens behov og mål, slik at du kan sette retning og hjelpe teamet med å prioritere de tingene som gir mest effekt og verdi.

 • Du er mer opptatt av effekt enn leveranser.

 • Du utfordrer teamet til å tenke nytt, evaluere og forbedre seg – både når det går bra, og når ting ikke går på skinner.

 • Vi lager kun digitale ting, så du har erfaring med utvikling av digitale brukeropplevelser.

Det er ikke sikkert du føler at du kan krysse av på alle punktene her, men vi håper du kontakter oss likevel. Vi vet jo at flinke fagfolk må prioritere. Ingen kan alt!

Jobben og livet

På jobben har du en nøkkelrolle i tverrfaglige team på oppdrag for kundene våre. Vi har både store og små, i alle sektorer og ulike bransjer. Vi jobber helst sammen med dem og ikke for dem, så du kommer til å snakke mye med kunder, enten dere sitter hos dem eller hjemme hos Netlife på Youngstorget.

Du vil høre til i teamet med prosjekt- og produktledere i Netlife. 10 dyktige og rause fagfolk som jobber som rådgivere i produktutvikling, prosessledelse, strategi, tjenestedesign og prosjektledelse. Leder for teamet, Jorunn, har både faglig ansvar og personalansvar for teamet og forstår hva dere kan og gjør på jobben.

Det er viktig for oss at du får gjort det du skal i løpet av ukas 40 arbeidstimer, og at du har det bra mens du gjør det. Du skal være sjefen for din egen arbeidsdag.

Vi har også mange sosiale arrangementer som folk som jobber i Netlife stort sett tar initiativ til og rigger selv. Vi har ansatte som er med på veldig mange ting, og omtrent like mange som holder fritida Netlife-fri.


Vi kan også friste med:

 • Seks uker ferie

 • Fagbudsjett på både individuelt nivå og for hele sjappa sammen (i fjor dro vi til Island og jobba med egne prosjekter, i år lagde faglederene en egen konferanse for oss ved Mjøsas bredd)

 • Kontor med superbra lunsj, med egne kokker som baker brød hver dag og uten slappe salater som må veies

 • Privat helseforsikring

 • Vårt bedriftsidrettslag, som både driver med idrett og «idrett»

 • Kaffe fra Tim Wendelboe, velfylt kjøleskap og godteriskuff, treningsrom og sykkelparkering i kjelleren

 • Oppdateringer og inspirasjon! Vi har ukentlige fagarrangementer

Hvert år arrangerer vi også Y Oslo, Nordens beste design- og produktkonferanse!


Litt om Netlife

Netlife er en gjeng med rundt 50 dedikerte teknologer, strateger, innholdsrådgivere, interaksjonsdesignere, tjenestedesignere og prosjektledere. Vi jobber med kunder over hele landet innenfor både privat, offentlig og frivillig sektor for å lage gode digitale tjenester. Vi holder til på Youngstorget i Oslo.

Snikskryt: Vi har også blitt kåret til årets tech- og designbyrå syv år på rad.

Lurer du på noe om stillingen eller din nye arbeidsplass? Ta en prat med Marius eller Jorunn!

Jorunn Aarvik sitt profilbilde
Jorunn Aarvik

Fagleder for produktledelse