Som UX-designer hos oss blir du en del av designgjengen vår, som er 15 flotte folk. Det er både grafiske designere, tjenestedesignere og UX-designere som jobber for å lage de beste løsningene for kundene våre.

Hvorfor skal du velge oss? Vi har over 20 års erfaring med å designe løsninger med brukeren i sentrum og er overbevist om at det vi gjør skal bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Hos oss får du en meningsfylt og morsom jobb

 • Som senior UX-designer hos oss vil du lede designprosesser i tverrfaglige team og sørge for at vi lager produkter og tjenester som gir effekt.
 • Du er hands-on i designarbeidet slik at du forstår problemet og kan finne ut hvordan vi løser det best mulig så brukeren har en god opplevelse.
 • Det betyr også interaksjonsdesign, eksperimentering, brukertesting og produktanalyse som sørger for de digitale produktene blir enkle å bruke.

Vi ser etter deg som:

 • Har 5+ års erfaring innen UX-design, interaksjonsdesign eller digital produktdesign på tvers av flere plattformer.
 • Er komfortabel med å lede designprosesser innenfor digital produktdesign.
 • Har erfaring med jobbe i tverrfaglige produktteam sammen med teknologer og produktleder.

I tillegg tror vi at du:

 • Er genuint opptatt av at vi må designe løsninger basert på kvalitativ og kvantitativ innsikt.
 • Står støtt i faget og kan ting som universell utforming, konvensjoner og beste praksis.
 • Er dreven på skissing og prototyping.
 • Ønsker å utvikle deg faglig og metodisk.
 • Liker å jobbe i team med andre fagdisipliner.
 • Er sterk på å kommunisere, kan forklare verdien av design og være en rådgiver for kundene våre

Send inn noen ord om deg selv og CV og portfolio. Gjerne så fort som mulig, og ihvertfall før 10. mars.

Vi garanterer faglig utvikling og at du har det bra på jobb 💚

I Netlife vil du alltid jobbe som en del av et tverrfaglig team, sammen med fagfolk innenfor produktledelse, innhold, teknologi og design. Du har også dedikert tid til faglig utvikling (i arbeidstiden!).

Vi sitter i nye og fine lokaler på Youngstorget 3, og de fleste av oss tilbringer arbeidsdagen her. Du kan selvsagt sitte hos kunde eller på hjemmekontor når det passer bedre. Vi har kantine med varm og sunn lunsj hver dag, kaffen er god og vi unner oss 6 uker ferie. Vi har gode ordninger for pensjon og forsikring, betalt overtid, og vi avslutter uka med Pils og proto. Du får 50+ kollegaer som liker å tilbringe tid sammen, både på jobb og på fritiden, så her har du muligheten til å stimuleres både faglig og sosialt.

Du får mye variasjon i Netlife. Noen kunder er smidige startups som vil skape noe nytt og unikt. Andre er offentlige virksomheter som vil lage bedre tjenester for innbyggerne. Mange et sted midt i mellom. Vi hjelper dem med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereise, strategier og merkevarebygging.

Lurer du på noe om stillingen eller din nye arbeidsplass? Ta en prat med Marius eller Sonja!

Sonja Marie Ravnestad sitt profilbilde
Sonja Marie Ravnestad

Leder for organisasjon og utvikling