Hopp til hovedinnhold
NetlifeKontor

Netlife Dialog

Vi er entusiaster

God kundekommunikasjon kan være det mest merkevarebyggende du gjør. Med forståelse og respekt for merkevare og identitet strekker vi oss hele tiden for å skape bedre resultater for kundene våre

Vi utfordrer og blir utfordret

Vi blir litt ekstra glade når kunden utfordrer oss. Vi er opptatt av faget vårt, og i over 20 år har vi arrangert Dialogkonferansen – Nordens største konferanse for digital markedsføring, kunderelasjoner og kundeopplevelser.

Vi lærer av hverandre og er best på datadrevet kundekommunikasjon. Vi snur oss fort og liker ikke at ting blir liggende ugjort. Serviceinnstilling er en del av DNA-et vårt. Problemer er til for å løses og vi løser dem nå.

Vi er opptatt av resultater

Vi liker morsomme og gode idéer, men spørsmålet dukker alltid opp – hvordan virket det? Vi liker at ting virker. Vi tester og måler alt vi gjør. En idé som ikke gir resultater er kanskje ikke så god. Du skal ikke se bort fra at det er derfor kundene velger oss.

Vi er glad i mennesker

Vi er en uformell gjeng som er mer opptatt av fellesskapet enn av enkeltpersoner. Vi har det moro sammen både på jobb og sosialt. Vi hjelper hverandre og har alltid tid til kolleger.

Send oss en åpen søknad

Bytte beite? Vi er alltid interessert i bra folk med digital teft. Se hva vi har ledig eller send oss en åpen søknad.

Kontakt oss på telefon 22 54 16 00 om du vil ta en prat!

Rolf Viggo Pettersen