Svarer dagens boformer på våre behov? Hvordan skal vi bo i fremtiden? Er det bærekraftig å dele på arealer? Dette er spørsmål mange stiller seg. Seniorarkitekt Tina Larsen fra Byarkitekten i Bergen har jobbet aktivt med disse problemstillingene gjennom BOPILOT og NABO-utstilling, og setter rammen for frokostseminaret.

Ekte brukerinvolvering over tid

BOB BBL har tegnet og bygget Liaparken sammen med MAD Arkitekter. I dette prosjektet så BOB at de hadde mulighet til å lage felles soner og rom mellom leilighetene. Men hvordan gjøre det i praksis, og hva ønsket beboerne selv? Alice og Anna fra Netlife forteller hvordan de, både digitalt og fysisk, over en tidsperiode på to år, engasjerte 100+ av de kommende beboerne og hjalp BOB å ta riktige avgjørelser på bakgrunn av hva beboerne ønsket.

Nå har beboerne flyttet inn og rommene er tatt i bruk. Sylwia Balestrand fra BOB viser hvordan det ser ut i dag, og to av beboerne fra Liaparken vil dele sine erfaringer med oss.

Vi avslutter frokosten med en panelsamtale mellom beboerne, Tina Larsen fra Byarkitekten og Sylwia Balestrand fra BOB. Det blir også muligheter for spørsmål fra salen.

Dørene åpner kl 08.00 og du får deilig kaffe og noe godt å bite i. Fagprogrammet starter kl 08.30 og avsluttes innen klokken 10. Arrangementet er gratis, men du må melde deg på så vi vet hvor mye mat kokkene skal lage.

Program

08.00: Dørene åpner - kaffe og frokost

08.30-08.50: Tina Larsen fra Byarkitekten

08.50-09.00: Sylwia Balestrand fra BOB BBL

09.00-09.40: Alice Holm og Anna Torgersen fra Netlife Bergen

09.40-09.55: Panelsamtale

Foredragsholdere

Bilde av Tina Larsen
Tina Larsen

Seniorarkitekt, Byarkitekten i Bergen

Bilde av Sylwia Balestrand
Sylwia Balestrand

Prosjektleder, BOB Eiendomsutvikling AS

Bilde av Alice Holm
Alice Holm

Prosjektleder og tjenestedesigner i Netlife Bergen

Bilde av Anna Torgersen
Anna Torgersen

Daglig leder Netlife Bergen

Meld deg på

Tid:
31. mai, kl. 08.00–10.00
Sted:
Kong Oscars gate 66-68, Bergen
tenke på samarbeid

Skal vi jobbe sammen?

Lyst til å finne ut mer om oss i Netlife og om vi burde jobbe sammen? Vi tar gjerne en prat med deg!

Ta kontakt