Bli med på bokbad med kjerneparet Are og Mona, som endelig har skrevet boka om kjernemodellen! I Netlife har vi mast om kjernemodellen i over 15 år, Kjerneparet har brukt noe lenger tid enn det på å faktisk skrive boka, og endelig har vi den i hånda!

Kjernemodellen er et jordnært og lett brukbart verktøy som kan hjelpe deg med alt fra hvordan oppvasken skal tas og kjøkkenet skal innredes til hvordan et komplekst, digitalt produkt skal fungere for brukerne. Vi bruker den mest til det siste, og det er det vi vil snakke mest om.

Kjernemodellen hjelper deg å forenkle, forankre og skape framdrift i prosjektene dine gjennom konkrete framgangsmåter og en praktisk filosofi.

Metoden har blitt testet ut og finpusset i hundrevis av prosjekter på tvers av bransje, sektorer og landegrenser siden den ble lansert i 2006. Vi bruker den med nesten alle våre kunder og i de fleste av våre prosesser, og har invitert Mona og Are til Youngstorget for å fortelle om boka og verktøyet.

Ove fra Netlife intervjuer forfatterne på scenen. Arrangementet er åpent for alle og helt gratis å delta på. Vi spanderer litt å drikke og enkel snacks. Du må melde deg på så vi vet hvor mange som kommer! Arrangementet blir også streama, så meld deg også på om du vil delta digitalt.

Med

Bilde av Mona Sverrbo Halland
Mona Sverrbo Halland

Spesialist i adferdspsykologi

Bilde av Are Gjertin Urkegjerde Halland
Bilde av Ove Dalen
Ove Dalen

Tjenestedesign og innhold

Meld deg på

Tid:
09. november, kl. 17.00–18.30
Sted:
Youngstorget 3 (inngang fra Pløens gate)
Antall plasser:
90
Gratis inngang
tenke på samarbeid

Skal vi jobbe sammen?

Lyst til å finne ut mer om oss i Netlife og om vi burde jobbe sammen? Vi tar gjerne en prat med deg!

Ta kontakt