På et universitetsbibliotek er det mange som er på jobb! Bibliotekarer og ansatte jobber for studentene, og studentene jobber for å lære. Sammen med bibliotekene ved UiO, UiT og NTNU jobber dessuten vi i Netlife med å finne ut hvordan vi kan gjøre bibliotekene og tjenestene de tilbyr så gode, smarte, effektive og attraktive som mulig.

Prosjektet vårt har fått støtte fra Digitaliseringsdirektoratet og DogA gjennom Stimulab-ordningen. Den skal stimulere til offentlig innovasjon som kommer innbyggere, som f.eks. studenter, til gode.

Linnea fra UiT og Anne-Gry fra UiO deler hvordan prosjektet har lært dem å se virksomheten sin utenfra, og hvor mye det har endra for dem å ta studentenes perspektiv og få studentenes blikk. Cecilie fra Netlife er også med, og forteller litt om erfaringene fra konsulentdelen av Stimulab-prosjektet og hva som gjør oss spesielt stolte.

Vi starter dagen mykt med frokost fra klokka 08:30, og sveiver i gang fagprogrammet klokka 09:00. Vi er ferdige innen klokka 10.

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på så vi vet hvor mye mat vi skal bestille.

Du kan delta både fysisk og digitalt! Kommer du til oss på Youngstorget, må du gjerne gi oss beskjed om ting vi må vite for å tilrettelegge godt for deg i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Disse får du høre fra:

Bilde av Cecilie SmestadCecilie Vaagen Smestad
Cecilie Vaagen Smestad

Tjenestedesign, strategi og produktledelse

Bilde av Anne-Gry Skonnord
Anne-Gry Skonnord

Seksjonsleder Universitetsbiblioteket i Oslo

Bilde av Linnea Nordström
Linnea Nordström

Faggruppeleder for formidling, midlertidig Daglig leder NH-biblioteket

Meld deg på

Tid:
01. juni, kl. 08.30–10.00
Sted:
Youngstorget 3
Antall plasser:
100
tenke på samarbeid

Skal vi jobbe sammen?

Lyst til å finne ut mer om oss i Netlife og om vi burde jobbe sammen? Vi tar gjerne en prat med deg!

Ta kontakt