Er du tekstforfatter som stadig må jobbe litt med UX? UX-er som stadig må ta en skrivejobb? Uansett om du kaller det innholdsdesign, UX-skriving eller bare innholdsproduksjon, har vi kurset for deg som vil designe brukeropplevelser med ord.

Dette kurset gir deg fundamentet som er nødvendig for å jobbe med innholdsdesign. Du jobber med et stykke faktisk innhold gjennom begge to dager. Du skal finne ut hvem brukerne er, hva de trenger, hvilke behov de har og hvordan vi dekker det best mulig. Vi tester også innholdet til slutt for å finne ut om vi er på riktig vei.

Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med innholdsdesign fra før, men likevel har erfaring med skriving og kommunikasjon i digitale kanaler. Du kan være kommunikasjonsrådgiver, journalist, grafisk designer, interaksjonsdesigner, markedsfører eller UX-designer.

Dette lærer du:

  • Skaffe innsikt i hva brukerbehovene er
  • Hvordan visualisere brukerreisen
  • Forståelse av hvordan folk leser på skjerm
  • Definere innhold og sammenhengene
  • Lage brukerorientert innhold
  • Skrive bedre

Hvordan dere jobber

Vi underviser i mindre grupper. Våre kurs har aldri mer enn 16 personer. Det vil være en blanding av individuelle øvelser, gruppeoppgaver og felles diskusjoner. Du vil også få 1 til 1-hjelp når det er nødvendig.

Kurslengde

Kursene varer fra 09.00 til 15.00. Det vil være en times pause inkludert lunsj mellom 1130 og 1230. Det vil da være mulighet for å svare på epost, meldinger og telefoner. Det vil også være en pause både før og etter lunsj.

Kursholdere:

Bilde av Susanne Egset
Susanne Egset

Kommunikasjon og innhold

Bilde av Anja Regine Oddmarsdatter Schönhaug

Meld deg på

Tid:
03. mars, kl. 09.00–15.00
Sted:
Youngstorget 3 (inngang fra Pløens gate)
Antall plasser:
16
Pris:
9500,- pr. deltaker

Kurset er dessverre fullt.

Du kan legge igjen eposten din for å stå på venteliste til dette kurset. Du får også beskjed når det blir satt opp et nytt kurs.

tenke på samarbeid

Skal vi jobbe sammen?

Lyst til å finne ut mer om oss i Netlife og om vi burde jobbe sammen? Vi tar gjerne en prat med deg!

Ta kontakt