Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

(Utsatt) Designhackaton med Dagens Næringsliv

Er du fersk i arbeidslivet, student eller kanskje bare sykt opptatt av nyheter om økonomi, teknologi eller kultur? Nå kan du være med og forbedre appen til Dagens Næringsliv!

Tid:  10. mars 2020, kl. 16.00–19.00

Sted:  Netlife Design, Youngstorget 3 (Inngang fra Pløensgate), 2. etasje

Antall plasser:  

Gratis

Vi må dessverre utsette arrangementet til en senere anledning. Det er mye sykdom som spres om dagen, og vi vil gjøre vårt for å ikke samle folk og spre den ytterligere. Det er kjedelig, men vi tenker at det er nødvendig. De som har meldt seg på får en ny invitasjon fra oss.

Ved å bruke prinsipper fra Google Design Sprint har vi i Netlife utviklet en egen Pitch Sprint! Høres kanskje rart ut, men les videre så skjønner du greia!

Vi har en kunde med en utfordring - i dette tilfellet Dagens Næringsliv som trenger en mer brukervennlig app. Så trenger vi kreative folk med nese for næringsliv og nyheter til å komme opp med gode ideer til hvordan DN bør løse utfordringen sin. Til gjengjeld kan du bli valgt til å sikre deg en drømmedag hos Dagens Næringsliv eller vinne et gavekort!

Ved slutten av sprinten vil du ha tegnet og pitchet ideen din, stemt på de beste ideene (det kan være din egen) og besluttet hvilke skisser som skal få pitche fra Netlife-scena og bli stemt frem av juryen for å vinne drømmedagen eller gavekortet.

Det blir en superhektisk sprintkveld, og vi gleder oss skikkelig til du kommer! DN spanderer pizza og Netlife sørger for at du får noe å drikke.

Velkommen til Pitch Sprint hos Netlife!Meld deg på

Tid:  10. mars 2020, kl. 16.00–19.00

Sted:  Netlife Design, Youngstorget 3 (Inngang fra Pløensgate), 2. etasje

Antall plasser:  

Gratis