Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

(Utsatt) Fagfrokost hjemme hos Netlife Bergen

Hvordan få til endring? Når du forstår hvordan folk tenker, fungerer og handler så blir det lettere å lage gode tjenester som faktisk funker.

Tid:  20. mars 2020, kl. 07.30–09.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis

Vi må dessverre utsette arrangementet til senere. Det er mye sykdom som spres om dagen, og vi vil gjøre vårt for å ikke samle folk og spre den ytterligere. Det er kjedelig, men vi tenker at det er nødvendig. Vi kommer tilbake til ny dato for alle som allerede er påmeldt eller interessert. Ta kontakt med Elisabeth om du har spørsmål eller vil melde deg på ventelista.

I dette foredraget snakker Irmelin Bergh om hva som skjer når vi ønsker å endre atferd. Hun har en doktorgrad i atferdspsykologi og jobber som strategisk rådgiver hos oss. Folk vil tåle endring bedre dersom vi har et bevisst forhold til hvordan endring krever at våre automatiske tanker og handlinger må overstyres, hvorfor det er så krevende og hvordan vi kan få det til.

Du vil få innføring i tre prinsipper som tar utgangspunkt i hvordan vi mennesker tar avgjørelser og valg. Disse tre prinsippene er å:

  • Skape klar retning
  • Appellere til folks følelser
  • Ta hensyn til kontekst

Irmelin vil vise eksempler fra metodikk vi bruker i Netlife og eksempler fra prosjekter.

Dørene åpner 8.30. Det blir frokost frem til faglig opplegg starter klokka 09.00, slutt ca. kl 10:00.

Arrangementet er gratis🥳


Kursholder

Irmelin Bergh


Meld deg på

Tid:  20. mars 2020, kl. 07.30–09.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis