Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

(Utsatt) Fagprat: Designsystemer

Denne gangen inviterer vi designer Tuva fra Nav og teknolog Kristi fra Netlife til sofaen vår for å snakke om designsystemer.

Tid:  11. mars 2020, kl. 16.00–18.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis

Vi må dessverre utsette arrangementet til senere. Det er mye sykdom som spres om dagen, og vi vil gjøre vårt for å ikke samle folk og spre den ytterligere. Det er kjedelig, men vi tenker at det er nødvendig. Vi kommer tilbake til ny dato for alle som er påmeldt eller på venteliste.

De største og beste merkevarene kjenner du igjen på en mils avstand, uansett om du ser dem på gata eller på nettet. Hvordan klarer de å se likt ut i alle flater, uansett hvor du møter dem? Vi skal se nærmere på det halv-buzzete begrepet «designsystem» - hva det er, hvordan og hvorfor det lages.

Vi snakker med designer Tuva Eikås Sverstad, som daglig bruker NAVs omfattende, nye designsystem, og teknolog Kristi Faye-Lund, som jobber mye med designsystemer hos oss i Netlife.

Vi gleder oss, og håper du finner tid i kalenderen din til å bli med oss i vår koselige sofakrok her på Youngstorget. Det blir åpent for spørsmål i etterkant.

Det blir ingen matservering denne gangen, men vi serverer øl, vin, brus, kaffe og snacks. Nå halverer vi styr og ufornøyde tilbakemeldinger med 50%, tenker vi. Men det positive er at det er mange muligheter på Youngstorget for å ta med seg mat eller spise etter arrangementet er ferdig.

Arrangementet er gratis, men meld deg på så vi vet hvor mange stoler vi skal sette ut!

Velkommen!Meld deg på

Tid:  11. mars 2020, kl. 16.00–18.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis