Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

Fagprat: Hva er verdien av design?

Ofte når et selskap presenterer et redesign, blir prislappen trukket fram og latterliggjort. Hva er egentlig den faktiske verdien av design? Kan den måles?

Tid:  26. mai 2020, kl. 15.00–16.00

Sted:  Hjemme hos deg :)

Antall plasser:  250

Gratis

Når debatten om design eller redesign for store selskaper eller offentlige institusjoner raser, savner vi ofte den faglige vinklinga. Pressen kritiserer prisen på «en ny logo», mens fagfolk kritiserer designet. I liten grad blir den faktiske effekten eller verdien av designet trukket frem. Men hva er den faktiske verdien av design? Kan den måles? Hva forteller vi skeptikeren, som ikke ser verdien?

Til denne fagpraten er vi så heldige å ha med oss Wanda Grimsgaard, Professor i visuell kommunikasjon ved Universitetet i Sørøst-Norge og forfatter av boken Design og strategi, og vår egen Marte Veys Berg, grafisk designer og fagleder for design i Netlife Design.

Denne uformelle fagpraten vil bli streamet live fra sofaen vår på Youngstorget 3, og kan sees live over alt hvor det finnes internett. Det blir også åpna opp for spørsmål på slutten av samtalen.

Håper du blir med!


Kursholder

Marte Veys Berg


Meld deg på

Tid:  26. mai 2020, kl. 15.00–16.00

Sted:  Hjemme hos deg :)

Antall plasser:  250

Gratis