Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

Fiks skjemaet ditt

Bli skjemamagiker på én time! Enkle og konkrete grep for mer forståelige og brukervennlige skjemaer som gir deg informasjonen du trenger, konverterer bedre og hjelper brukerne dine å få gjort det de skal på 1-2-3.

Tid:  26. mai 2020, kl. 08.00–09.00

Sted:  Du får tilsendt lenke

Antall plasser:  

270,- eks. MVA

Hvem passer kurset for?

Har du skjemaer for å verve, selge, ta kontakt, melde feil, melde seg på, melde seg inn, donere, gi tilbakemelding eller velge noe?Dette kurset passer for deg som utvikler, vedlikeholder eller jobber med en digital tjeneste, et nettsted, en app eller sosiale kanaler, men som ikke vet så mye om interaksjonsdesign - og gjerne vil forbedre hvor godt skjemaet ditt funker. Da øker du gjennomføringsgraden, får flere leads, salg, påmeldinger og innmeldinger, samtidig som tjenesten eller løsninga di blir mye bedre for brukerne.

Lær:

  • Skjemaoppsett for høyere gjennomføringsgrad
  • Hva trenger du IKKE spørre om
  • Hvor skal felter, knapper og tekst befinne seg i forhold til hverandre
  • Hva ser brukerne etter når de fyller ut skjemaet ditt
  • Er det noen lover eller regler du må tenke på

Kursholder Daniel

Daniel er teamleder, interaksjon- og tjenestedesigner, og er opptatt av å skape enkle, intuitive og effektive løsninger på komplekse problemer ved å fokusere på den som skal bruke det!

I Netlife jobber Daniel med ledelse og design. Han har en master i industridesign fra NTNU i Trondheim, hvor han fordypet seg i tjeneste- og interaksjonsdesign.


Praktiske spørsmål? Kontakt anja.schonhaug@netlife.com, så hjelper hun deg.

Vil du arrangere dette kurset for bedriften din? Et kurs som er skreddersydd er enda mer konkret og relevant. Ta kontakt for et godt tilbud!
Meld deg på

Tid:  26. mai 2020, kl. 08.00–09.00

Sted:  Du får tilsendt lenke

Antall plasser:  

270,- eks. MVA