Hopp til hovedinnhold
NetlifeKurs og konferanser

Foredrag: Fiks kundeopplevelsen din

Alle vet at kundens opplevelse er viktig. Større sannsynlighet for at kunden kjøper, sier bra ting om deg og, ikke minst, kommer tilbake. Det er rett og slett lønnsomt å behandle kundene bra! Så hvorfor er det ikke flere som virkelig behandler kundene bra, da? Fordi det er vanskelig. Bli med på foredrag på nett med Jostein og lær deg å fikse.

Tid:  31. mars 2020, kl. 12.00–13.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis

Hva er det som er så vanskelig? Jo:

  • Du må ikke bare møte kundene dine, du må virkelig forstå hvordan de tenker. Hvilke problemer er du skal løse for dem?
  • Du må få med deg dine ansatte. Det er enklere å ikke ta hensyn til kundene enn å gjøre det. Det finnes masse motstand her. Se: Bedre kundeopplevelse. 5 vanlige motforestillinger og 11 tips til å takle dem.
  • Du må fikse ting i stedet for å lage powerpointer og rapporter.

Hvordan kommer vi i gang med å faktisk fikse kundeopplevelsen og ikke bare snakke om det?

Basert på erfaringer fra blant annet Sparebanken Vest viser Jostein veien. Veien fra prat til handling. Fra powerpoints til ekte endringer. Gjennom en herlig kombo av teknikker fra endringsledelse, lean innovasjon og fagfeltet kundeopplevelse. Du får en oppskrift. Du må sikkert justere oppskriften når du skal gjøre det samme hjemme hos deg selv, men vi tenker det er bedre å starte med noe superkonkret enn noe uklart og teoretisk. Velkommen!

(Offentlig sektor: Ja, vi kaller det kunder. Men, dette er like relevant for dere. Metodene og tankesettet er det samme om du kaller folk brukere eller kunder.)

Foredraget er gratis, men du må melde deg på for å få billett!Meld deg på

Tid:  31. mars 2020, kl. 12.00–13.00

Sted:  

Antall plasser:  

Gratis