Hopp til hovedinnhold
NetlifeReferanser

Godt Levert

Utfordringen

Godt Levert ønsker å fremstå lekne, hverdagslige og enkle å ha med å gjøre. Dette sto sentralt i merkevareverdiene deres. De følte for å være «én farge» som de kunne ta eierskap til. Vi valgte fargen rød, som kan tolkes som heroisk.

Prosess

Visuelt har vi jobbet for å lage en løsning som reflekterer det hverdagslige gjennom det folkelige og joviale, samtidig som at vi gir et ordentlig og ryddig uttrykk. I en liten prosjektgruppe sammen med Godt Levert satte vi først det visuelle konseptet. Vi jobbet frem logo, farger, tegnet illustrasjoner og ikoner, satte typografi og jobbet med foto. På nettsiden jobbet vi med både design, og teknisk utvikling foran og bak.

Visuella elementer
Visuella elementer

Visuell identitet

«Hverdagshelten» var konseptet Godt Levert ønsket. Med sin enkle bestillingsløsning og smidige leveranse gir de rom for andre viktigere aktiviteter i hverdagen enn å lage mat, uten at det går på bekostning av kvaliteten og middagsopplevelsen.

Den tykke og karakteristiske formen i logoen (kokkehatten), navnet og illustrasjonsstilen spiller godt sammen.

Godt Levert
Godt levert

Løsning

For å reflektere enkelhet er designet relativt nedstrippet. Profilen tar ikke mye plass, bare akkurat nok til å få en tydelig personlighet med karakteristiske farger og former. Brukeren skal sitte igjen med tanken om at dette er billig og raskt, uten at det ser billig ut.

Mye hvitt er brukt for at fargene og profilen skal fremstå som klar og enkel å forstå.

Matkasse
Matkasse

Designet er gøy og lite selvhøytidelig, for å vise at matlaging kan være en morsom familieaktivitet som lyser opp hverdagen. Dette balanseres ved at vi holder det enkelt og tydelig, og putter det hele inn i en elegant ramme hvor elementene får puste. Det reflekterer seriøsiteten som ligger i bunnen her – proffe kokker, gode råvarer og en veldrevet organisasjon.

Altså noe gøy – men også tillitvekkende. Akkurat som en hverdagshelt.

Vil du lykkes med den digitale satsingen? Kontakt oss for en hyggelig prat.

Daniel Jacobsen Hasan