Hopp til hovedinnhold
NetlifeReferanser

Sbanken

Reading

Alltid kunden i sentrum

For en bank uten filialer er den digitale kundeopplevelsen avgjørende. Det må være enkelt for alle å gjøre det de skal i nettbanken – enten det er å betale en regning eller overføre penger. Når Sbanken jobber med digitale flater, setter de alltid kundens behov først.

Før og etter lansering

Siden arbeidet med den nye nettbanken startet i 2013, har den blitt testet på nærmere 150 nåværende og potensielle kunder. Først for å sikre at nettbanken ville fungere fra lansering. Deretter for gradvis å forbedre og videreutvikle funksjonaliteten.

Lab og kjøpesenter

Testing av digitale tjenester trenger ikke å være dyrt eller tidkrevende. For Sbanken har vi testet både i egen lab, på gaten og på kjøpesenter. Slik får vi kjappe tilbakemeldinger på det vi jobber med. I stedet for å bruke tid på å diskutere internt hva som er den beste løsningen, velger vi det som er best i bruk.

Økt bruk, glade kunder

Den nye nettbanken ble først lansert som mobilapp og ble umiddelbart tre ganger så mye brukt. Bruken fortsatte å øke også da den nye nettbanken ble sluppet i fullversjon. Tilbakemeldinger fra kunder viser at de trives i den digitale banken.

Sbanken

Sparer tid

Et internt mål for banken var å redusere behovet for vedlikehold. Tidligere måtte de gjøre endringer i koden flere steder – på desktop, mobil og i appen. Den nye nettbanken ble bygget for å fungere like godt på alle skjermstørrelser, og banken sparer mye på å videreutvikle og vedlikeholde bare én versjon av nettbanken.

Vi har hjulpet Sbanken med

  • design og visuell profil for ny nettbank
  • kontinuerlig brukertesting av interaktiv prototype
  • CSS-rammeverk for prototypen, som gjenbrukes i den faktiske nettbanken
  • ikoner og illustrasjoner

Sbanken fremstår som en moderne og strømlinjeformet nettbank. Keep up the good work!

Kunde av Sbanken

Vil du lykkes med den digitale satsingen? Kontakt oss for en hyggelig prat.

Sonja Marie Ravnestad

Øyvind Storli Hoel