Hopp til hovedinnhold
NetlifeArbeider

Sbanken

Reading

Alltid kunden i sentrum

For en bank uten filialer er den digitale kundeopplevelsen avgjørende. Det må være enkelt for alle å gjøre det de skal i nettbanken – enten det er å betale en regning eller overføre penger. Når Sbanken jobber med digitale flater, setter de alltid kundens behov først.

Før og etter lansering

Siden arbeidet med den nye nettbanken startet i 2013, har den blitt testet på nærmere 150 nåværende og potensielle kunder. Først for å sikre at nettbanken ville fungere fra lansering. Deretter for gradvis å forbedre og videreutvikle funksjonaliteten.

Lab og kjøpesenter

Testing av digitale tjenester trenger ikke å være dyrt eller tidkrevende. For Sbanken har vi testet både i egen lab, på gaten og på kjøpesenter. Slik får vi kjappe tilbakemeldinger på det vi jobber med. I stedet for å bruke tid på å diskutere internt hva som er den beste løsningen, velger vi det som er best i bruk.

Økt bruk, glade kunder

Den nye nettbanken ble først lansert som mobilapp og ble umiddelbart tre ganger så mye brukt. Bruken fortsatte å øke også da den nye nettbanken ble sluppet i fullversjon. Tilbakemeldinger fra kunder viser at de trives i den digitale banken.

Sbanken

Sparer tid

Et internt mål for banken var å redusere behovet for vedlikehold. Tidligere måtte de gjøre endringer i koden flere steder – på desktop, mobil og i appen. Den nye nettbanken ble bygget for å fungere like godt på alle skjermstørrelser, og banken sparer mye på å videreutvikle og vedlikeholde bare én versjon av nettbanken.

Vi har hjulpet Sbanken med

  • design og visuell profil for ny nettbank
  • kontinuerlig brukertesting av interaktiv prototype
  • CSS-rammeverk for prototypen, som gjenbrukes i den faktiske nettbanken
  • ikoner og illustrasjoner

Sbanken fremstår som en moderne og strømlinjeformet nettbank. Keep up the good work!

Kunde av Sbanken

Forbedre kundeopplevelsen? Vi viser deg hvordan!