Vi arrangerte Y!

Det var dødsgøy selv om det var heldigitalt (og vi i det lengste håpet å kunne ha publikum med oss ved scenekanten). Noen mente endog at vi redefinerte den digitale konferanseopplevelsen (!) - moro for oss, og for alle som kjøpte billett.

Neste års Y blir også digital (men vi håper det blir plass til noen folk også), og du kan allerede kjøpe billett! Det var selvsagt først og fremst de flotte foredragsholderne som gjorde Y magisk.

(Er du kunde av Netlife? Finn din favorittnetlifer, så kan de dele foredrag fra Y 2020 med deg.)

Norges grønneste nettside 2020

På Y delte vi også for første gang ut prisen for Norges grønneste nettside! Vinneren ble FHI (så passende i 2020).

Hvis du tenker at du fortjener denne prisen i 2021, kan du allerede nå sette i gang med tiltak så du kan nominere deg selv neste år. Les deg opp på digital forurensing og hiv deg med! Klimaet er det aller største problemet vi må løse, så alle monner drar.

Kurs og fagprater

Vi arrangerte også andre kurs og digitale seminarer - og over 1100 av dere var innom på et eller annet tidspunkt.

De mest populære kursene våre var

  • Effektskolen med Ove Dalen og Netlife Effekt - hvor de lærte bort konverteringsoptimalisering og effektmåling som gjør en forskjell hver dag
  • Fiks kundeopplevelsen din med Jostein Magnussen - fra bak strykebrettet på Bryne ga gründer Jostein over 100 flinke fagfolk påfyll med maler og rammeverk for å styrke kundeopplevelsen
  • Testival! Vi pusset opp brukertestkurset vårt for å feire 20 år som brukertesteksperter, og lærte bort de beste triksene til nybegynnere og de som bare har brukertesta litt. Det er en ny Testival på trappene i januar, og du kan melde deg på allerede nå.

Fagpratene våre fikk et rent midlertidig skudd for baugen da korona tok tak og rista i landet vårt, men vi fikk dem raskt på plass på video og har kost oss med nerding hjemmefra og fra studio siden mai. Vi har snakket om den målbare verdien av design, inkluderende design, smidige prosjekter, adferd, psykologi og mangfold.

Du kan se alle fagpratene våre på YouTube! Det er dessuten en ny, gild nerdesamling med Christin Gorman fra Kodemaker den 12. januar. Da handler det om digital produktledelse.

Årets tech- og designbyrå for sjette gang

Ellers er vi veldig takknemlige for å ha fått med oss diplom for Årets tech- og designbyrå helt på tampen av året. Vi blir alltid veldig glad for akkurat denne lille prisen, siden det er norske annonsører - kundene! - som stemmer oss fram. Tusen takk. Vi trives aller best når vi får samarbeide med flinke folk med jobber som er helt annerledes enn våre. Derfor vil vi helt til slutt trekke fram noen prosjekter vi har fått lov å hjelpe til i, og som vi er ordentlig stolte av.

Takk til alle kunder, venner og bransjekolleger

Som dere står på, og hva dere får til, uansett hvor mye DU ER MJUTA og VI SER DEG IKKE. Tusen takk for i år. Ses i 2021! Da håper vi det blir lov med en klem igjen.

Skal vi se på mulighetene for å jobbe sammen neste år? La oss ta en prat!

Har du fått med deg disse?

19. desember 2019
20. februar 2020