La oss oppnå resultater sammen

Vi lager en vellykket tjeneste sammen som du kan være stolt av, og som gjør deg til jobbens digitalekspert. Vi har lang erfaring, og lover deg en prosess der du kan puste ut og slippe budsjettsprekker, forsinkede leveranser og sure e-poster til kundeservice.

Det krever at du må sette av tid til å jobbe med oss. Dette er ikke tid som er ledig i kalenderen din i dag. Du må prioritere samarbeidet, og det betyr å nedprioritere noe annet. Vi lover at tiden du setter av vil gi store resultater. Du kan måle forskjellen før og etter at du har jobbet med oss. Mer fornøyde besøkende? Flere medlemmer? Mer penger i kassa? Vi hjelper deg ikke bare å nå målene, men å vite at du har nådd dem.

Og du? Det blir gøy også. Vi trives med hverandre her i Netlife, og vi blir veldig glade i alle vi jobber med. Vi kommer ikke bare til å «levere» noe, vi engasjerer oss på ordentlig.

Du må grave i det ekte problemet

Vi er de beste i bransjen på å grave dypt i utfordringene. Skraper vi på overflaten, får vi overflate-resultater. Alle Netlifere du møter, har ett mål: Å forstå deg og stedet du jobber.

Her er en samtale du kan komme til å ha med oss når vi skal finne ut hva som er viktig:

Netlife: Hvorfor har dere denne nettsiden?
Du: For å informere!
Netlife: Hvorfor må dere informere?
Du: Det er viktig med informasjon.
Netlife: Hvorfor er det viktig?
Du: Fordi brukerne skal lese den?
Netlife: Hvorfor skal de lese den?
Du: De klarer ikke å kaste søpla si riktig!
Netlife: DER har vi målet! Vi må hjelpe folk å kaste søpla riktig!

Konsulenter er irriterende. De kommer utenfra og tror de vet alt. Mange av oss har vært i dine sko før vi begynte å jobbe i Netlife, og kjenner godt til frustrasjonen. Vi jobber for at Netlife skal stille de riktige spørsmålene og bli godt kjent med din bransje og dine unike problemstillinger før vi kommer med løsningsforslag. Men vi kommer til å utfordre deg.

Netlife er et av Norges største rendyrkede miljøer innen brukeropplevelser. I 2020 fylte vi 20 år, og derfor omtales vi ofte som en veteran i bransjen. Men vi har hele tiden endret oss i takt med verden rundt oss. På samme måte som vi hjelper våre kunder å være relevante, jobber vi hele tiden for å bli stadig bedre, øke vår kompetanse og skape økt verdi for våre kunder og deres brukere.

I dag er vi til sammen 60 strategirådgivere, brukertesteksperter, innholdsdesignere, produktledere, utviklere og designere. Vi har kontor i Oslo og jobber med kunder i hele landet. Sammen med kundene våre lager vi effektive og brukervennlig tjenester, som løser faktiske bruker- og forretningsbehov.

Få ny kunnskap

«Burde vi ikke kunne gjøre dette selv?» tenker du kanskje. Men vi har ikke bare fagkunnskapen som trengs. Vi har erfaringen med å planlegge, prioritere og gjennomføre, også. Det betyr at du ikke bare leier hoder, men kjøper inn suksess.

Og vi kommer ikke bare for å «gjøre jobben»: Vi elsker å lære bort det vi kan. Målet er at alle som jobber med oss kommer ut av prosjektet med ny fagkunnskap og erfaring. Det er fordi vi vil alle skal bli bedre, enten de jobber med oss eller ei.

Vil du også lage bra greier som funker? Kontakt oss for en hyggelig prat.