Vi tror det kommer til å bli store forskjeller fremover mellom bedrifter som får til å forankre verdien av kunstig intelligens (AI) og de som ikke gjør det. Hvordan kan vi bruke AI bedre og mer strategisk på arbeidsplassen skal Ronny Ellefsen og Edmond Yang diskutere på neste fagprat.

Ronny er UX-designer og AI-entusiast i Netlife som har fordypet seg i hvordan du kan bruke AI-teknologi for å forenkle og effektivisere prosesser samtidig som du ivaretar brukeropplevelsen i det du lager. Sammen med multi-disiplinær visuell designer Edmond, som jobber mye med AI, vil de dele eksempler på hvordan de har brukt kunstig intelligens i sitt arbeid, hvordan vi kan ta kontroll og hva vi må ta hensyn til.

Dette kommer vi inn på:

  • Hva er en AI-strategi og hvorfor bør vi ha en?
  • Hvordan bør jeg jobbe med AI?
  • Hva bør jeg ta hensyn til for å ivareta både god brukeropplevelse og personvern?

I tillegg kan DU spørre om nettopp det du lurer på.

Fagpraten skjer fysisk på Youngstorget eller digitalt på Youtube. Meld deg på nå, så vi vet hvor mange stoler vi skal sette ut! 🍭 Vi har plass til rundt 100 personer i salen og ubegrenset på stream. I tillegg til mat for hjernen, serverer vi snacks og brus, øl og vin 🍺

Meld deg på:

Disse møter du:

Bilde av Ronny EllefsenRonny Ellefsen
Ronny Ellefsen

Teknologi og design

Bilde av Edmond Yang
Edmond Yang

Visuell designer og AI-entusiast

Meld deg på

Tid:
19. mars, kl. 17.00–18.00
Antall plasser:
100
Gratis
Anders smiler til alle som kommer på konferansen Y

Bli smartere med oss!

Det har blitt skikkelig klisjé å si at vi er opptatt av å dele kunnskap. Det er alle. Men vi følger faktisk opp. Vi har fagprater, frokostseminarer, kurs. Og ja, og en bitteliten konferanse som samler 1200 mennesker hvert år.

Sjekk ut hva som skjer fremover