Få kontroll på innholdet på ditt nettsted!

Informasjonsarkitektur er i sin enkleste form et kart over innholdet ditt, en modell av hvordan nettstedet henger sammen.

En god informasjonsarkitektur er nøkkelen til et godt strukturert og oversiktlig nettsted, noe som gjør det mye enklere å sortere og prioritere for deg som er redaktør, og mye enklere for brukeren å finne det hen leter etter.

I dette kurset lærer du hva en IA er, prinsipper for god struktur og forskjellen på IA og navigasjon. Du lærer hvordan du gjennomfører en innholdsanalyse, og du får tips om hvordan sortere og prioritere innhold.

Dette lærer du på kurset:

✓ Hva er IA

✓ Prinsipper for god struktur

✓ IA vs navigasjon

✓ Innholdsanalyse

✓ Sortering og prioritering

Slik foregår kurset

Video i flere deler – når du vil!

Kurset skjer digitalt, gjennom en sammensetning av 6 ulike moduler på totalt ca 4 timer. Hver modul er delt opp i flere korte videoer, og du velger selv når du vil se hver modul. Ingen faste oppmøtetider, ingen frister!

Vi tester deg underveis

Etter hver modul er det en liten quiz for å sjekke at du henger med. Etter kurset er ferdig får du en flervalgsprøve som du kan gjennomføre for å få kursbeviset.

Tilgang til ressurser

Som kursdeltaker får du tilgang til nedlastbare ressurser, bokanbefalinger, podcasttips og vårt Slack-community. Her kan du stille spørsmål, få svar og diskutere med andre kursdeltagere og våre fageksperter.

Fordeler med kurs fra Netlife

I Netlife har vi over 20 års erfaring med brukertesting. Vi jobber for å finne ekte problemer hos ekte brukere, slik at vi kan lage de ekte gode løsningene.

Når du er med på kurs hos oss får du alltid:

  • Kurs, materiell og eksempler på norsk – fra kunder vi har jobbet med
  • Tilgang til felles spørsmål og diskusjon med foredragsholder Daniel en gang i uken
  • Eksklusiv tilgang til vårt Slack-community for rask sparring med andre fagfolk
  • Invitasjoner til alumni-arrangementer hos oss hvor du kan bygge fagnettverk
  • Kursbevis fra Netlife etter fullført kurs

Undervisere

Bilde av Eivind SkogenEivind Skogen
Eivind Skogen

Strategi og innhold

Meld deg på

Kursavgift:
890 kr
Meld deg på
Anders smiler til alle som kommer på konferansen Y

Bli smartere med oss!

Det har blitt skikkelig klisjé å si at vi er opptatt av å dele kunnskap. Det er alle. Men vi følger faktisk opp. Vi har fagprater, frokostseminarer, kurs. Og ja, og en bitteliten konferanse som samler 1200 mennesker hvert år.

Sjekk ut hva som skjer fremover