Skrivingens ekstremsport heter mikrotekster. Altså småtekstene i et grensesnitt som hjelper brukerne å finne målet. Det kan være feilmeldinger, innledning til et skjema, knappetekster, skjematekster og dialogvinduer. Noen ganger bare ett ord, andre ganger en frase eller kort setning.

Disse tekstene trenger kjærlighet. Fra starten når du designer. Dette er kurset for deg som vil bli bedre til å skrive slike tekster.

Dette lærer du på kurset

  • Tre grunnleggende skriveprinsipper du alltid får bruk for

  • Hvorfor dårlige førsteutkast er 100 ganger bedre enn Lorem ipsum

  • Hvordan skrive gode feilmeldinger, knappetekster, ledetekster og hjelpetekster

  • Hvorfor stil og tone IKKE handler mest om være gøy og leken

  • Hvordan få til smart samjobbing med folk fra andre fagfelt

  • Enkle måter å teste innholdet ditt på

Slik foregår kurset

Video i flere deler – når du vil!

Kurset skjer digitalt og tar ca 8 timer å gjennomføre. Det er delt inn i 6 kapittel som er delt inn i flere korte videoer på 5 til 15 minutter, og du velger selv når du vil se hver del. Ingen faste oppmøtetider, ingen frister, superfleksibelt!

Vi tester deg underveis

Etter hver modul er det en liten quiz for å sjekke at du henger med. Etter kurset er ferdig får du en flervalgsprøve som du må gjennomføre for å få kursbeviset.

Tilgang til ressurser

Som kursdeltaker får du tilgang til nedlastbare ressurser, bokanbefalinger, podcasttips og vårt Slack-community. Her kan du stille spørsmål, få svar og diskutere med andre kursdeltagere og våre fageksperter.


Hvem passer det for?

Kurset passer for deg som har litt eller mye kunnskap om UX og design fra før, og som vil bli bedre på selve skrivejobben. Du kan være grafisk designer, UX-designer, frontendutvikler, prosjektleder eller produktleder. Tittelen er ikke så viktig, vi lærer deg uansett det du trenger å vite for å komme i gang med skriving i digitale produkter og tjenester.

Kursholdere

Bilde av Ove DalenOve Dalen
Ove Dalen

Tjenestedesign og innhold

Bilde av Anne-Merethe PedersenAnne-Merethe Pedersen

Meld deg på

Kursavgift:
1190 kr
Meld deg på
Anders smiler til alle som kommer på konferansen Y

Bli smartere med oss!

Det har blitt skikkelig klisjé å si at vi er opptatt av å dele kunnskap. Det er alle. Men vi følger faktisk opp. Vi har fagprater, frokostseminarer, kurs. Og ja, og en bitteliten konferanse som samler 1200 mennesker hvert år.

Sjekk ut hva som skjer fremover