Kan vi ikke få litt sprekere og friskere design? Litt mer wow-faktor?

Vi skal ikke si det er det verste du kan si til oss, men det er der oppe. Vi designer ikke tjenester for at det skal bli hverken sprekere eller freskt. Vi designer helhetlige tjenester som tar utgangspunkt i menneskene som skal bruke dem, slik at det gir dere best mulig effekt og penger i kassa.

Vi skal se det store bildet, men også sørge for at alle de små detaljene er solid gjennomført og trekker i samme retning for hva vi ønsker å kommunisere. Rett og slett om å kommunisere godt visuelt.

Vi kan hjelpe dere med:

Dette er vi gode på

I Netlife har vi over 20 års fagkompetanse på flere designdisipliner. Vi jobber med alt fra utvikling av visuelle identiteter og solide merkevarer, til design av digitale og fysiske løsninger. I alt vi gjør jobber vi brukersentrert og målstyrt.

Visuell kommunikasjon, visuell identitet, designmanual, profilmanual – kjært barn har mange navn. Uansett hva du kaller det handler det i stor grad om den emosjonelle dimensjonen ved design, og det å bygge en gjenkjennbar merkevare på tvers av flater og kanaler. Hvordan vi ønsker å fremstå og hvilke visuelle og tekstlige virkemidler vi skal bruke for å nå virksomhetens mål og brukernes behov, i tillegg til å trigge noen utvalgte følelser. Og hvordan vi kan sette dette i system slik at det blir enkelt å kommunisere helhetlig på tvers av organisasjonen.

I tillegg designer vi (digitale) produkter og tjenester. Det kan være forbedring av noe du har – et digitalt verktøy, en app, bestillingsløp eller nettside – eller utvikling av noe helt nytt. Vi motiveres av å designe helhetlige tjenester som snakker til både hjerte og hjerne, og sørge for at de funker best mulig og slik de er tiltenkt.

Felles for alt er at vi ser på den store sammenhengen og hvordan du opplever totaliteten av en tjeneste fra du først blir klar over den, til du er en betalende kunde.

Noen av kundene vi er ekstra stolte av:

Bilde fra Nasjonalmuseet av maskinen i arbeid

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet har fått en Designmaskin som skal gjøre deres nye visuelle identitet tilgjengelig for hele organisasjonen. Nå kan alle ansatte produsere grafisk materiell i tråd med merkevaren. Det sparer tid og penger!

Mer om løsningen deres.

Signicat sin logo med et katte-ikon og teksten "Our brand personality"

Signicat

En ny helhetlig merkevare- og kundeopplevelse gjør Signicat rustet for fremtidens møte med nye markeder. Bra for business og bra for kunder.

Mer om deres nye løsning.

Interessert i å få hjelp av et solid designmiljø? La oss ta en prat!