Dere har en utdatert løsning som hadde trengt en oppgradering for tre IT-sjefer siden. Hva dere trenger og hva som er lurt, er ikke rett frem, men at det bør fungere bedre for kundene eller brukerne deres og for dere, er det ingen tvil om.

Dette kan være utgangspunktet for noe vi kan hjelpe dere med. Vi har et av Norges fremste spesialistmiljøer innenfor teknologi, design og brukeropplevelse.

Vi kan hjelpe dere med:

  • Valg av publiseringsløsning
  • Utvikle nettsider, apper, innloggede Mine sider, intranett, veivisere, kalkulatorer ++
  • Bygge digitale løsninger som fungerer for alle brukere og enheter
  • Drifte og sørge for at webløsningene er oppe og gĂĄr

Har dere utdaterte teknologiske løsninger og trenger en oppgradering? Vi kan hjelpe dere.

Dette er vi gode pĂĄ

Vi har det som skal til for å lage effektive og attraktive webløsninger. Vi er en spesialisert og teknologiuavhengig leverandør innenfor området brukeropplevelse.

Vi har dybdekjennskap i klassiske teknologier som HTML, CSS og Javascript. For publiseringsløsninger har vi spesialisert oss på hodeløse (headless) CMS-løsninger som Sanity, hybridløsninger som Enonic eller mer tradisjonelle CMS-løsninger som Craft og Wordpress.

Vi bygger gjerne løsningene i React, TypeScript eller Twig, men har også kompetanse på andre javascript-baserte rammeverk. På slutten av dagen handler det enkelt og greit om effektiv drift, utvikling og gjenbruk av komponenter.

Vi jobber i hovedsak frontend, og har partnere vi samarbeider med for mer backend. Siden vi, dessverre, ikke kan være verdensmestere på absolutt all teknologi har vi en rekke dyktige partnere som er eksperter på sine områder.

Rydd litt, rydd alltid

Vi tror at konseptet teknisk gjeld også fungerer motsatt, at tid investert i dokumentasjon, kodebase og infrastruktur resulterer i en utviklingsfart som øker over tid. Vi trives best i samarbeid med ambisiøse kunder som har fokus på kontinuerlig videreutvikling av løsninger for å levere verdi på både kort og lang sikt.

Noen av kundene vi er sĂĄ heldige ĂĄ ha jobba med:

Meteorologisk institutt

Vi har hjulpet Meteorologisk institutt med å bygge en ny plattform for livskritisk værvarsling for kunder i maritim sektor.

Mer om arbeidet

Bilde av løsningene til Meteorologisk institutt

Pon Power

Vi har utviklet en fleksibel innholdsplattform og en solid teknisk grunnmur, som gjør det mulig å gjenbruke informasjon i mange andre sammenhenger.

Mer om deres Sanity-løsning.

Bilde fra løsningen til Pon Power

Vi elsker å prate løsninger! Sitter du på en utfordring du gjerne vil ha diskutert, ta kontakt med Alex eller Kristoffer.