Hvordan jobber Digdir, og hva blir viktig fremover? Vi har invitert dem til fagprat hvor sjefen vår Beth, som leder Norges beste teknologi- og designbyrå (fullstendig åpenlys selvskryt), møter Andreas Gjertin Rafaelsen som er avdelingsdirektør for brukeropplevelse og datadeling i Digdir.

Samtidig med fagpraten samler direktoratet til en svær konferanse på Gardermoen, hvor temaet er mennesker. Hvordan jobber direktoratet med å få til gode, digitale tjenester for folk? Hvor er problemområdene? Ifølge deres egen vurdering i rikets digitale tilstand er et av problemene deling av data på tvers av offentlig instans. (Andelen offentlige virksomheter som gjenbruker data på tvers av sektoren sin går ned fra 25% til 16%.) Hvorfor det?

På fagpraten får du mulighet til å stille spørsmål du lurer på og få svar. Dette er ikke et seminar med 40 slides som skal gås gjennom. Det er en sofaprat hvor retningen ikke er helt ferdig på forhånd.

Fagpraten er både fysisk på Youngstorget og digital. Meld deg på så vi vet hvor mange stoler vi skal sette ut. Det blir enkel servering med brus, øl, vin og snacks 🍻

Bilde av Beth Stensen
Beth Stensen

Daglig leder Netlife Oslo

Bilde av Andreas Gjertin Rafaelsen
Andreas Gjertin Rafaelsen

Avdelingsdirektør for brukeropplevelse og datadeling i Digitaliseringsdirektoratet

Meld deg på

Tid:
23. august, kl. 17.00–18.00
Antall plasser:
70
tenke på samarbeid

Skal vi jobbe sammen?

Lyst til å finne ut mer om oss i Netlife og om vi burde jobbe sammen? Vi tar gjerne en prat med deg!

Ta kontakt