29. april 2024

Hva er en MVP?

MVP er en forkortelse for «Minimal Viable Product». Det kan på norsk oversettes til noe sånt som «minste brukbare løsning». Det er rett og slett det minste du kan lage for å gi verdi til kunden din.

Skrevet av: Randi BB Govertsen
23. april 2024

Produktorganisering

Produktorganisering handler om å rigge dere best mulig og få produktteamene til å jobbe godt sammen. Vi får høre erfaringer og konkrete eksempler fra to dyktige produktledere!

20. mars 2024

Strategisk bruk av AI

Mange bruker AI-verktøy til å få hjelp til teksten sin eller generere et bilde. Kult det. Men vi har lyst til å gå litt dypere. Hvordan kan vi bruke AI til å forenkle og effektivisere prosesser samtidig som vi ivaretar brukeropplevelsen?

19. mars 2024

Brukerorientert AI

Kunstig intelligens smelter gradvis sammen med arbeidshverdagen vår. AI-erfaringen til mange strekker seg til å stille spørsmål i ChatGPT eller be om et bilde i DALL·E eller MidJourney. Men hvordan vil AI påvirke deg og din jobb fremover?

26. februar 2024

Innholdsdesign i Norge 2023

Hvordan står det egentlig til med innholdsdesign om dagen? Vi spurte, fagfolka svarte. Nå er resultatene fra undersøkelsen klare.

30. november 2023

Sånn unngår du å gjøre kundene dine forbanna

Optimaliser tjenesten din for brukerne – ikke sjefen.

13. oktober 2023

Del brukerinnsikt mer effektivt med brukerkort

Brukerinnsikt er ferskvare og må dokumenteres og deles for at alle skal kunne ha nytte av den. Her får du et perfekt verktøy for å oppsummere og visualisere innsikten om brukerne dine!

Har du fått med deg disse?

8. februar 2023

Hva er en falsk dør-test? Og hvordan gjør du det?

Ruger du på en produktidé? Test om folk vil kjøpe produktet ditt før du lager det!

30. november 2022

Hva er UX-skriving?

UX-skriving, eller UX writing, er de små tekstene som skal hjelpe, rettlede og bekrefte brukerens handlinger og navigasjon i brukergrensesnittet. Ofte kaller vi selve orda mikrotekst på norsk, og en UX-skribent gjør brukerinnsikt, skriver og tester akkurat disse tekstene.

17. august 2022

Effektiv produktutvikling: Lag det folk vil kjøpe!

Tenker du på å sette i gang med produktutvikling eller tjenestedesign? Driver du med det allerede? Er du redd for å bruke masse penger på å lage noe folk ikke vil ha? Det burde du være!

Arkiv