19. mars 2024

Brukerorientert AI

Kunstig intelligens smelter gradvis sammen med arbeidshverdagen vår. AI-erfaringen til mange strekker seg til å stille spørsmål i ChatGPT eller be om et bilde i DALL·E eller MidJourney. Men hvordan vil AI påvirke deg og din jobb fremover?

Skrevet av: Ronny Ellefsen
26. februar 2024

Innholdsdesign i Norge 2023

Hvordan står det egentlig til med innholdsdesign om dagen? Vi spurte, fagfolka svarte. Nå er resultatene fra undersøkelsen klare.

30. november 2023

Sånn unngår du å gjøre kundene dine forbanna

Optimaliser tjenesten din for brukerne – ikke sjefen.

13. oktober 2023

Del brukerinnsikt mer effektivt med brukerkort

Brukerinnsikt er ferskvare og må dokumenteres og deles for at alle skal kunne ha nytte av den. Her får du et perfekt verktøy for å oppsummere og visualisere innsikten om brukerne dine!

6. juli 2023

Finn de beste idéene med en idéworkshop

Trenger dere å komme frem til skikkelig gode ideer? Da kan det være lurt å samle en gjeng kloke hoder til en idéworkshop. Her får du oppskriften til hvordan du kan gjøre det!

4. juli 2023

Flere søker høyere utdanning innen UX

Daniel har tatt en titt på søkertallene på designstudier i Norge.

4. mai 2023

Slik får du kontroll på merkevaren din

Jobber du med merkevare, visuell identitet eller grafisk profil og vil unngå at den forvitrer og dør en langsom død? Da bør du lære deg brand asset management.

Har du fått med deg disse?

8. februar 2023

Hva er en falsk dør-test? Og hvordan gjør du det?

Ruger du på en produktidé? Test om folk vil kjøpe produktet ditt før du lager det!

30. november 2022

Hva er UX-skriving?

UX-skriving, eller UX writing, er de små tekstene som skal hjelpe, rettlede og bekrefte brukerens handlinger og navigasjon i brukergrensesnittet. Ofte kaller vi selve orda mikrotekst på norsk, og en UX-skribent gjør brukerinnsikt, skriver og tester akkurat disse tekstene.

17. august 2022

Effektiv produktutvikling: Lag det folk vil kjøpe!

Tenker du på å sette i gang med produktutvikling eller tjenestedesign? Driver du med det allerede? Er du redd for å bruke masse penger på å lage noe folk ikke vil ha? Det burde du være!

Arkiv