Som leder er du i en unik posisjon til å påvirke hvordan dine kunder opplever dine produkter og tjenester. Hvis dere mener alvor med å lage gode eller verdens beste brukeropplevelser må du som leder ta ansvaret.

Virksomheter har de siste 100 årene organisert seg bort fra brukeren. Hierarkier og siloer, avdelinger som håndterer oppgaver. Og en liten del håndterer såkalt kundeservice. Resultatet er at veldig få har pulsen på hva brukerne egentlig trenger.

En av de aller største endringene handler om din egen rolle. Det nytter ikke å vedta seg til brukerorientering. Ja, du skal sette retning og uttale ambisjoner for kunde- og brukeropplevelsen, men du må også forstå konsekvensene. Ditt ord er ikke lengre lov, og du må bygge en organisasjon som funker autonomt og tar gode beslutninger basert på retningen ledelsen setter.

I dette todagers kurset så lærer du:

  • Strategisk betydning av brukeropplevelse
  • Lederskap og organisatorisk endring
  • Forretningsmessige fordeler av brukeropplevelse
  • Brukeropplevelse som innovasjonsdriver
  • Hvordan drive digital transformasjon

Målgruppe: Dette kurset er for deg som er leder og trenger å skjønner mer om hvordan bygge en kultur sentrert rundt brukerne. Du kan være toppleder, mellomleder eller linjeleder. Uansett om du kaller deg IT-sjef, produktsjef, markedsdirektør eller CEO så er folka du lager produkter og tjenester for de aller viktigste for deg.

Kursvarighet: Kurset går over to hele dager. Kurset varer fra 9 til 15 og inkluderer oppgaver og teori.

Oppfølging: Alle kursdeltakere vil få tilgang til 3 timer 1 til 1 rådgivning i forkant og etterkant av kurset. Vi vil også gi tilgang til digital oppfølgning gjennom en felles Slack-kanal der alle kan dele erfaringer i etterkant.

Ove Dalen

Bilde av Ove DalenOve Dalen
Ove Dalen

Tjenestedesign og innhold

Meld deg på

Tid:
29. september, kl. 09.00–15.00
Sted:
Youngstorget 3
Antall plasser:
8
25.000 NOK
Anders smiler til alle som kommer på konferansen Y

Bli smartere med oss!

Det har blitt skikkelig klisjé å si at vi er opptatt av å dele kunnskap. Det er alle. Men vi følger faktisk opp. Vi har fagprater, frokostseminarer, kurs. Og ja, og en bitteliten konferanse som samler 1200 mennesker hvert år.

Sjekk ut hva som skjer fremover