Arbeidsgiverguiden på mobil

Loven gjort forståelig

Virke har lenge tilbudt hjelp til å forstå og bruke lovverket som gjelder for alle bedrifter med ansatte. De har temasider, artikler, maler og telefonhjelp til alt innen HR, personal og arbeidsrett.

Vi hjalp dem med å forbedre innholdet og å dra ut tjenesten som et selvstendig tilbud i egen drakt.

Fargerike tema

Hovedtjenesten er et digitalt oppslagsverk. Her kan man grave seg ned i alle temaer, og få konkrete råd og maler og verktøy for å løse sine utfordringer. At brukerne er selvgående og finner frem på egenhånd er viktig for opplevelsen, og gjør at færre ringer til telefonhjelpen.

Arbeidsgiverguiden tablet
Totebag laget for arbeidsgiverguiden

Kjernen i tjenesten

Hvert tema er tydelig inndelt med fargerike og klare illustrasjoner. Illustrasjonene hjelper deg å navigere, men lager også et særegent og gjenkjennelig uttrykk for hele tjenesten. Det gir et frisk pust i det som for mange kan være en komplisert tematikk.

Ikoner som er laget for å illustrere ulike områder

Logoen er ikke alt

Logo er så klart viktig, men vi ønsket noe som ikke stjal showet fra illustrasjonene. Derfor har vi valgt en font som har nok særpreg til å fungere både til logo og store overskrifter. Støttefonten er meget nøytral og lettlest, og lar de andre elementene skinne.

Arbeidsgiverguiden tablet

Superrask navigasjon

Temasidene er enkle å navigere i. De er delt inn i tydelige underkapitler med enkel og rask navigasjon. Maler og ressurser er gjort tilgjengelig til rett tid og sted i den løpende teksten. Søket gir live resultater og linker direkte til den relevante temasiden for en kjapp og enkel navigasjon.

Klarspråk

Vi har jobbet frem en stil og tone som er beregnet på folk flest. Vi styrer unna det tunge advokatspråket, og formulerer oss kortfattet og folkelig, uten å bli tøysete.

Vi skriver ikke
Vi skriver

Dette fikk vi til

Vi har lagd en identitet som skiller seg tydelig fra konkurrentene. Tjenesten er enkel å finne fram i og gir praktiske svar på det brukerne lurer på.

Aller viktigst er hvordan Arbeidsgiverguiden har blitt tatt imot av målgruppa. Salgstallene har overgått alle forventninger og målsettinger.

Mobil og tablet

Leveranse

  • Ny visuell identitet og nettside.
  • Rådgivning på stil og tone.
  • Digital skriveguide.
  • Brukertesting og oppfølging.

Samarbeidspartnere

Giacomo Bagnara, illustrasjoner
giacomobagnara.com

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder? Ta en prat med Kristoffer eller Alexander!