Hopp til hovedinnhold
NetlifeArbeider

Norwegian

Norwegian på mobil

Tilbake til kjernen

Norwegian hadde ikke behov for en ny visuell identitet. Det de trengte hjelp til, var å finne tilbake til kjernen i hvem de var og bli kvitt alt som ikke bidro til å kommunisere dette. Målet var å løfte kvaliteten på den digitale kundeopplevelsen til nye høyder.

Intervjuer, kundereise og statistikk

Sammen med Norwegian gjorde vi en grundig analyse av alle elementene i merkevaren, og undersøkte hvor godt de bidro til å skape den kundeopplevelsen Norwegian ønsket. Intervjuer, kundereise og statistikk ga oss innsikt i hva som fungerte, hva som gikk galt – og hva som var viktig.

Mulighet til å påvirke

Alle som jobber i Norwegian fikk muligheten til å komme med innspill. Det ga oss en god oversikt over hva de mente fungerte bra og mindre bra. Vi fikk også innsikt i hva som var viktig og mindre viktig for de som skal forvalte merkevaren i det daglige.

Fly som utgangspunkt

Vi tok utgangspunkt i flyene da vi skulle lage kjerneelementene i merkevaren. Den blå linjen som går igjen i hele merkevaren på tvers av alle kanaler ble hentet fra flynesen.

Den viktigste salgskanalen

Nettsiden er den klart viktigste salgskanalen Norwegian har. Med utgangspunkt i merkevareplattformen lagde vi et nytt nettsted som gjør det betydelig enklere for folk å finne og kjøpe flybilletter.

13 markeder. Én merkevare.

Alt fra farger, typografi, skjemaelementer, språk og bildebruk ble dokumentert i en digital merkevarehåndbok. Slik sparer Norwegian store utgifter til opplæring av nye samarbeidspartnere i de forskjellige markedene.

Vi har hjulpet Norwegian med

  • visuell identitet og merkevare
  • digital merkevarehåndbok
  • digitalstrategi
  • redesign av nettsted
  • innhold
  • språk og uttrykksform
  • kartlegging av kundereise

Resultater

Nå har Norwegian et bedre utgangspunkt for å jobbe helhetlig på tvers av kanaler. Vi jobber fortsatt tett med webredaktører og merkevarestrateger for å gi Norwegians kunder en stadig bedre kundeopplevelse.

Gull x 2

Norwegian ble tildelt to gull på Visuelt 2016, i kategorien Tjenester og verktøy, for nettsiden og den digitale merkevarehåndboken.

Få merkevaren din til å fly? Snakk med oss.