Hopp til hovedinnhold
NetlifeArbeider

Sonans

Sonans hadde utfordringer med et rotete nettsted og en utydelig merkevare. Sammen tok vi grep, og lagde nye digitale løsninger som gir resultater.

Prioritert nettsted

Basert på innsikt og analyse laget vi et prioritert og oversiktlig nettsted som gir studentene det de trenger av informasjon og verktøy.

Fag og pris

Nå er det enkelt å finne informasjon om de ulike fagene og hva det koster å gå på Sonans. Dessuten er forkurs, pakker, studiested og timeplaner lett tilgjengelig. Slik kan folk enkelt se hvordan de kan kombinere jobb og studier.

Enkelt å bestille time

Ved hjelp av animasjoner og naturlig språkbruk, gjorde vi det enkelt å bestille time hos rådgiver.

Sonans på mobil

Smart kalkulator

Et av hovedgrepene vi gjorde for å hjelpe studentene, var å lage en karakterkalkulator. I kalkulatoren kan de kjapt regne ut karaktersnittet sitt, se hvilke fag de mangler – og eventuelt finne ut hva de trenger å forbedre for å komme inn på drømmestudiet. Kalkulatoren har blitt en snakkis, og blir mye delt i sosiale medier.

Bilde ansikter i resepsjonen

Imøtekommende språk

Sonans ønsker å være imøtekommende og rådgi potensielle studenter på best mulig måte. Språket og kommunikasjonen er basert på tre overordnede prinsipper: Opplyse, oppmuntre og overbevise. Vi jobbet grundig med språket for å skape en helhet på nettsiden og i sosiale medier.

Vi har hjulpet Sonans med

  • analyse av internsøk og statistikk
  • mål, målgrupper og brukerbehov
  • språk og uttrykksform
  • design og merkevare
  • animasjoner for å forenkle skjema
  • brukertesting
  • sosiale medier-strategi

Resultater

Målet med de nye nettsidene var å skape interesse og få potensielle studenter til å ta kontakt. Disse tallene viser økningen fra lansering til året etter.

27,3%økning i bruk av chat

55,3%flere telefonsamtaler

17,9%økning i salg på nettstedet

Sonans vokste tidligere med markedet. Med ny strategi og webside har vi dratt fra markedet med tydelig margin to år på rad.

Marit Aamold SundbyMarkedssjef, Sonans

Gull

Sonans ble tildelt IxDA-prisen på Visuelt 2016.

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder? Snakk med oss.