Er du tekstforfatter som stadig må jobbe litt med UX? UX-er som stadig må ta en skrivejobb? Uansett om du kaller det innholdsdesign, UX-skriving eller bare innholdsproduksjon, har vi kurset for deg som vil designe brukeropplevelser med ord.

Kurset gir deg fundamentet som er nødvendig for å jobbe med innholdsdesign. Du vil jobbe med et stykke faktisk innhold gjennom hele dagen. Du skal finne ut hvem brukerne er, hva de trenger, hvilke behov de har og hvordan vi dekker det best mulig.

Vi tester også innholdet til slutt for å finne ut om vi er på riktig vei.

Kurset er for deg som skriver, designer eller koder i digitale kanaler, men har lite erfaring med innholdsdesign fra før. Du kan være kommunikasjonsrådgiver, journalist, grafisk designer, interaksjonsdesigner, utvikler, markedsfører eller UX-designer.

Dette lærer du på kurset:

  • hvordan finne brukerbehov og omsette dette til godt innhold
  • enkle grep for å sette opp brukerreisen
  • strategisk jobbing med innhold mot beslutningstagere
  • hvordan brukere leser på nett
  • hvordan lage tekster som er tilgjengelige og lett å forstå

Hvordan dere jobber
Vi underviser i mindre grupper. Våre kurs har aldri mer enn 20 deltakere. Det vil være en blanding av individuelle øvelser, gruppeoppgaver og felles diskusjoner. Du vil også få 1 til 1-hjelp når det er nødvendig.

Kurslengde

Kursene varer fra 09.00 til 15.30. Det vil være en times pause inkludert lunsj mellom 1130 og 1230. Det vil da være mulighet for å svare på e-post, meldinger og telefoner. Det vil også være en pause både før og etter lunsj.

Kontaktskjema

De som underviser

Bilde av Marte GråbergMarte Gråberg
Marte Gråberg

Kommunikasjonssjef

Bilde av Tor-Anders HansenTor-Anders Hansen
Tor-Anders Hansen

Teknologi og analyse

Meld deg på

Tid:
11. april, kl. 09.00–15.30
Sted:
Youngstorget 3 (inngang fra Pløens gate)
Antall plasser:
20
Kursavgift:
6300,-
Anders smiler til alle som kommer på konferansen Y

Bli smartere med oss!

Det har blitt skikkelig klisjé å si at vi er opptatt av å dele kunnskap. Det er alle. Men vi følger faktisk opp. Vi har fagprater, frokostseminarer, kurs. Og ja, og en bitteliten konferanse som samler 1200 mennesker hvert år.

Sjekk ut hva som skjer fremover