Jeg tror at brukerne våre leser varselteksten om vi bare uthever den i rødt og putter det i et banner helt i toppen.

Vi har alle mange hypoteser når vi jobber med å forbedre en tjeneste vi allerede har eller når vi skal lage noe helt nytt. Men du trenger ikke gjette. Det er fullt mulig å finne ut mye om kundene dine, hva de har behov for, hva de ikke er fornøyde med og hva de gjør for å finne ut av problemene sine.

Analysemetoder vi bruker er ofte en kombinasjon av:

  • Kvalitativ analyse, som intervjuer med folk
  • Kvantitativ analyse, som spørreundersøkelser
  • Observasjoner, som feltarbeid eller geriljatesting
  • Brukertesting av løsninger
  • Analyse av data fra ulike kilder, som Google analytics

Dette er vi gode på

Å grave i data og innsikt er vår favorittaktivitet. Det er her vi får identifisert et ekte behov eller problem for brukerne som gjør oss i stand til å skape hypotester, prototyper eller løsningsforslag for å løse problemet.

I Netlife har vi jobbet med brukertesting og analyser siden oppstarten i 2000. Vi har kontinuerlig videreutviklet metodikken vår, og er i dag en av de ledende leverandørene innenfor disse områdene.

Vi prioriterer områdene der vi kan oppnå best effekt først (sammen med dere) og der vi kan forbedre kundeopplevelsen mest.

Noen av kundene vi har jobbet med:

Folio eksperiment innhold

Eksperimentering med Folio

Vi har hjulpet Folio med å teste interessen og betalingsviljen for en ny tjeneste før de utviklet den.

Finn ut mer om arbeidet

Dagens Næringsliv sin nye app

Dagens Næringsliv

Hyppig testing og god innsikt har resultert i en ny app for alle Dagens Næringslivs lesere, som både er mer personalisert og brukervennlig.

Se hvordan vi jobbet

Under halvparten av de besøkende på denne siden scroller seg helt hit. Det forteller oss at du er interessert! La oss ta en prat.