Mange tenker på tekst når de hører ordet innhold. Fyll nettstedet eller tjenesten med tekst. Men innhold er mer enn det. Godt innhold skal sørge for konvertering av kunder, at folk finner svar på det de leiter etter og fyller ut det skjemaet. Innhold skal sørge for at folk blir eksponert av relevant kommunikasjon i riktig kanal og få en god følelse når de leser.

Den enkleste delen er faktisk å lage innholdet, det vanskelige er forarbeidet i form av innsikt, forståelse av brukerreisen, definere stil og tone, finne de reelle behovene som innholdet skal dekke.

Vi kan hjelpe dere med:

Vi kan også teste innholdet ditt. Ja det går faktisk. Vi kan teste om det er relevant, forståelig, lett å finne frem i og om det gir folk svar. Vi kan også teste hvordan innholdet oppleves og hvilke følelser det gir.

Noen av kundene vi har hjulpet:

Forsiden til Amnesty sin nettside

Bedre innhold for Amnesty

Vi har hjulpet Amnesty Norge med å øke engasjement og få økte inntekter med nytt nettsted. En tydelig prioritering av toppoppgaver og mål har gjort det enklere å finne fram via menyen og sidenavigasjonen.

Mer om løsningene til Amnesty

Folio eksperimentering

Folio

Er det mulig å teste etterspørselen før du har laget det digitale produktet? Det er ikke bare mulig, men også ganske lurt. Sjekk hvordan vi hjalp fintech-startupen Folio med å teste betalingsviljen og validere om det faktisk var interesse for tjenesten deres gjennom en såkalt fakedoor-test.

Mer om eksperimenteringen her.

Om målet ditt er å lage innhold som blir brukt og oppleves som meningsfylt for kundene dine, har du kommet til riktig sted. La oss se på det sammen!